Паркът в квартал Зъбчето не се използва за отдих и разходка.Живущите

...
Паркът в квартал Зъбчето не се използва за отдих и разходка.Живущите
Коментари Харесай

Асеновградчани вдигнаха ръце от друсащи кючеци комарджии ВИДЕО

Паркът в квартал " Зъбчето " не се използва за отдих и разходка.

Живущите в асеновградския квартал " Зъбчето " са подложени на ежедневен тормоз. Някои от жителите на квартала сигнализират в мрежата, че са изправени пред непрекъснат провокиращ звук, мощна музика и крясъци от страна на група мъже. Въпросните мъже се събират в парка в квартала и подвигат тостове. Алкохолиците са окупирали пейките край една от детските площадки и евентуално си показват, че са на селска механа. Това излиза наяве от видео, споделено в обществената мрежа Facebook.

Ето какво написа авторката на видеото: " Зъбчето - всеки ден! Паркът е негоден от години, единствено алкохолици и комарджии, друсащи кючеци! ".

" Живея на 50 м. от мястото. Въпросните същества идват и уринират по гаражите и кьошетата когато и да е на деня. Повечето са от махалата, само че има и локални състезатели по надпиване. Създаден е алкохолен етнически модел за благополучен живот за сметка на естествените хора ", написа Димитър Моллов.

И всичко това се случи на метри от образователно заведение. Междувременно алкохолно подвластните скоро ще сменят местоположението си заради обстоятелството, че ще дойдат студени дни - това ги е " принудило " да разбият прозорец на зарязан магазин в квартал " Зъбчето ", с цел да се настанят вътре. " За капак счупиха прозорец на един от магазините и в този момент се настаняват вътре и палят огън ", твърди асеновградчанка.

Асеновградчани се надяват казусът да бъде решен от общината. " Докога ще поносим ", питат те.

" Там имаше уж план за детска площадка, но май беше единствено на думи. Явно парите, които бяха отпуснати за нея, отидоха в нечии джобче. За страдание ще става и по-зле. А за тези, които споделят да извикаме полиция единствено да допълня, че патрулката седи против тях и никак не им пука там какво става ", разяснява Надя К.

Вижте видео:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР